Roseate House

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Roseate House Genel
Roseate House Genel
Roseate House Genel
Roseate House Genel
Roseate House Genel
Image More +59 fotoğraf
Roseate House
Plot No. 10, GMR Hospitality District Indira Gandhi International Airport Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Roseate House misafirlere Yeni Delhi (Aerocity) bölgesinde, Worldmark Alışveriş Merkezi yakınında ve Nelson Mandela Road ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Hindistan Kapısı ile 9,8 mi (15,7 km) ve Cuma Mescidi ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Kheer ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 216 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8321 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Oda
Room
Club Oda
Room
Panoramic Süit
Room
Süit (Corporate Suite (Atrium View))

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x