Lemon Tree Premier, Delhi Airport

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Lemon Tree Premier, Delhi Airport Genel
Lemon Tree Premier, Delhi Airport Genel
Lemon Tree Premier, Delhi Airport Genel
Lemon Tree Premier, Delhi Airport Genel
Lemon Tree Premier, Delhi Airport Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Lemon Tree Premier, Delhi Airport
Asset No 6 Aerocity Hospitality District Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Lemon Tree Premier, Delhi Airport misafirlere Yeni Delhi (Güney Batı) bölgesinde, Worldmark Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Nelson Mandela Road ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hindistan Kapısı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Cuma Mescidi ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Citrus Cafe ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 280 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5900 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Süit
Room
Superior Room
Room
Deluxe Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x