Rose des Vents

Bas Vent
Rose des Vents Genel
Rose des Vents Genel
Rose des Vents Öne Çıkan Resim
Rose des Vents Dış Mekan
Rose des Vents Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Rose des Vents
40, Voie du Sable d'or Riflet La Perle , Bas Vent

Deshaies bölgesindeki Rose des Vents misafirlere denize sıfır, Pearl Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Deshaies Botanik Bahçesi ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Grande Anse Beach ile 3,4 km (2,1 mi) ve Karayip Koyu Plajı ile 19,6 km (12,1 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x