Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur

Bas Vent
Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur Genel
Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur Genel
Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur Öne Çıkan Resim
Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur Dış Mekan
Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur
Fort Royal Bas Vent , Bas Vent

Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur konaklamanızda Deshaies bölgesinde, deniz kıyısında, Pearl Plajı ve Fort Royal Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı rezidans Deshaies Botanik Bahçesi ile 5,9 km ve Sofaia Şelalesi ile 17,1 km mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio Vue Mer (2 personnes)
Suite
Suite Familiar (6 personnes)
Comfort
Comfort Stüdyo
Room
Suite une chambre (4 personnes)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x