Rosani Hotel

Lesser Sunda Islands, Legian
Rosani Hotel Öne Çıkan Resim
Rosani Hotel Dış Mekan
Rosani Hotel Dış Mekan
Rosani Hotel Yerinde Yemek
Rosani Hotel Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Rosani Hotel
Jl. Melasti Lebak Bene Lesser Sunda Islands, Legian

Rosani Hotel misafirlere Legian (Legian Kent Merkezi) bölgesinde, Legian Alışveriş Caddesi ve Legian Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Kuta Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Rosani Restaurant restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x