Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified Genel
Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified Dış Mekan
Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified İç Mekan
Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified
Lebak Bene, Melasti Street Lesser Sunda Islands, Kuta

Champlung Mas Hotel Legian - CHSE Certified konaklamanızda Kuta merkezinde, Legian Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kuta Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Beachwalk Alışveriş Merkezi ile 3,2 km (2 mi) ve Waterbom Bali Su Parkı ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 171 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde karavan/otobüs/kamyon otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Superior Rooms (non-connected)
2
2 Deluxe Rooms (non-connected)
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, Teras, Havuz Kenarı
Room
Superior Oda
Room
3 Deluxe Double or Twin (non-connected)
Room
Quadruple Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x