Rosamia Da Nang Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Rosamia Da Nang Hotel Genel
Rosamia Da Nang Hotel Genel
Rosamia Da Nang Hotel Genel
Rosamia Da Nang Hotel Genel
Rosamia Da Nang Hotel Genel
Image More +122 fotoğraf
Rosamia Da Nang Hotel
282 Vo Nguyen Giap, Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Da Nang

Rosamia Da Nang Hotel size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Han River ile 1,6 mi (2,6 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Marina ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 222 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Grand
Grand İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Grand Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Executive Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Family Süit, Şehir Manzaralı
Room
Premier Üç Kişilik Oda, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x