Da nang Daisy Apartment

Orta Vietnam, Da Nang
Da nang Daisy Apartment Öne Çıkan Resim
Da nang Daisy Apartment Dış Mekan
Da nang Daisy Apartment Dış Mekan
Da nang Daisy Apartment Dış Mekan
Da nang Daisy Apartment İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Da nang Daisy Apartment
51 Tran Bach Dang Orta Vietnam, Da Nang

Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesindeki Da nang Daisy Apartment konaklamanızda My Khe Plajı ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu daire Dragon Köprüsü ile 3,3 km (2,1 mil) ve Han River Köprüsü ile 3,8 km (2,4 mil) mesafede.

Misafirler için 30 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (No View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x