Rosa Valls Hotel

Luanda
Rosa Valls Hotel Genel
Rosa Valls Hotel Genel
Rosa Valls Hotel Genel
Rosa Valls Hotel Genel
Rosa Valls Hotel Genel
Image More +61 fotoğraf
Rosa Valls Hotel
Avenida Pedro Van Dumen, Talatona , Luanda

Rosa Valls Hotel misafirlere Luanda (Golfe) bölgesinde, Talatona Kongre Merkezi ve Cidade Alta ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dande ile 6 mi (9,6 km) ve Cidadela Stadyumu ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

41 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x