Guest House Terezinha

Luanda
Guest House Terezinha Öne Çıkan Resim
Guest House Terezinha Dış Mekan
Guest House Terezinha Dış Mekan
Guest House Terezinha Dış Mekan
Guest House Terezinha Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Guest House Terezinha
Rua K - A13 K Morro Bento , Luanda

Luanda bölgesindeki Guest House Terezinha konaklamanızda, Talatona Kongre Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Dande ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Cidade Alta ile 6 mi (9,7 km) ve Museu de História Natural ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Guest House Terezinha misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x