Rosa Khutor Chalet

Güney Rusya, The Mountain Olympic Village
Rosa Khutor Chalet Öne Çıkan Resim
Rosa Khutor Chalet Dış Mekan
Rosa Khutor Chalet Dış Mekan
Rosa Khutor Chalet Dış Mekan
Rosa Khutor Chalet Dış Mekan
Image More +124 fotoğraf
Rosa Khutor Chalet
Pikhtovaya Alley, No. 7 Adlerskiy District Güney Rusya, The Mountain Olympic Village

The Mountain Olympic Village bölgesindeki Rosa Khutor Chalet konaklamanızda, Rosa Khutor Kayak Merkezi ve Zapovednyy Less (Lift B) Kayak Teleferiği yakınında konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı bungalov Rosa Khutor Extreme Park ile 0,7 mi (1,1 km) ve Volch Ya Skala (Lift D) Kayak Teleferiği ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca bungalovda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 9 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu bungalovda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. (ücretli) otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dağ Evi, 5 Yatak Odası
Dağ
Dağ Evi, Birden Çok Yatak Odası
Dağ
Dağ Evi, 5 Yatak Odası (№12)
Deluxe
Deluxe Dağ Evi, 5 Yatak Odası
Comfort
Comfort Dağ Evi, 6 Yatak Odası (№3/8)
Room
Comfort Dağ Evi, 6 Yatak Odası (№3/8)
Room
Superior Dağ Evi, 5 Yatak Odası (№10)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Dağ Evi
Room
Luxury Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x