Hotel 28

Urban District Of Sochi, The Mountain Olympic Village
Hotel 28 Genel
Hotel 28 Genel
Hotel 28 Öne Çıkan Resim
Hotel 28 Dış Mekan
Hotel 28 Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel 28
Sulimovka str. 7 Urban District Of Sochi, The Mountain Olympic Village

Hotel 28 misafirlere The Mountain Olympic Village bölgesinde, eyalet parkında, Rosa Khutor Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Rosa Khutor Extreme Park ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Zapovednyy Less (Lift B) Kayak Teleferiği ile 0,9 mi (1,5 km) ve Rosa Stadyumu ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

177 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği mevcuttur. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Small)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (Balcony)
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x