Roots

Kızıldeniz Kıyısı, El Quseir
Roots Genel
Roots Genel
Roots Genel
Roots Genel
Roots Genel
Image More +67 fotoğraf
Roots
Kilo 14 North, Abu Sauatir Kızıldeniz Kıyısı, El Quseir

El Quseir bölgesindeki Roots misafirlere deniz kıyısında, El Kuseyr Hisarı ve Ottoman Fortress ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Q Mall ile 7,4 mi (11,9 km) ve Sharm el Lola Plajı ile 18,3 mi (29,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Roots Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de yapılıyor. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Dağ Evi, Deniz Manzaralı
Room
Economy Kulübe, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x