Dolphin Continental Hotel

Kızıldeniz Kıyısı, El Quseir
Dolphin Continental Hotel Genel
Dolphin Continental Hotel Genel
Dolphin Continental Hotel Genel
Dolphin Continental Hotel Öne Çıkan Resim
Dolphin Continental Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Dolphin Continental Hotel
Al-Owina, El-Quseir Marsa Alam Road Kızıldeniz Kıyısı, El Quseir

El Quseir bölgesindeki Dolphin Continental Hotel misafirlere deniz kıyısında, El Kuseyr Hisarı ve Ottoman Fortress ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Q Mall ile 3,2 mi (5,1 km) ve Sharm el Lola Plajı ile 20,5 mi (33 km) mesafede.

Otelin restoranı Jasmin misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x