Roosseno Plaza

Güney Jakarta
Roosseno Plaza Genel
Roosseno Plaza Genel
Roosseno Plaza Öne Çıkan Resim
Roosseno Plaza Dış Mekan
Roosseno Plaza Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Roosseno Plaza
Jl Kemang Utara Raya No 1 Kebayoran Baru , Güney Jakarta

Roosseno Plaza misafirlere Cakarta (Kemang) bölgesinde, Güney Jakarta Belediye Binası ve ASHTA District 8 ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 6,1 mi (9,8 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Nutmeg Cuisine misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 13 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x