Rooms2rent

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
Rooms2rent Öne Çıkan Resim
Rooms2rent İç Mekan
Rooms2rent İç Mekan
Rooms2rent İç Mekan
Rooms2rent İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Rooms2rent
Via Giuseppe De Nava,98 Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

Rooms2rent misafirlere Reggio Calabria merkezinde, Reggio Calabria Ulusal Arkeoloji Müzesi yakınında ve Nava Meydanı ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 8,7 mi (14 km) ve Ionian Sea ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

4 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x