Rooms Hotel Kazbegi

Stepantsminda
Rooms Hotel Kazbegi Genel
Rooms Hotel Kazbegi Genel
Rooms Hotel Kazbegi Genel
Rooms Hotel Kazbegi Genel
Rooms Hotel Kazbegi Genel
Image More +44 fotoğraf
Rooms Hotel Kazbegi
1 V Gorgasali Street Stepantsminda , Stepantsminda

Kazbegi bölgesindeki Rooms Hotel Kazbegi konaklamanızda, Stephantsminda Tarih Müzesi ve Kuro Dağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gergeti Baba Oğul Kutsal Ruh Kilisesi ile 4,2 mi (6,8 km) ve Gudauri Rekreasyon Alanı ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

153 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kazbegi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3434 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda (Forest View)
Signature
Signature Oda (Mount Kazbegi View)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Forest View)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Mount Kazbegi View)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Forest View)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Mount Kazbegi View)
Süit,
Süit, Teras (with Forest View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x