Dachi Inn

Stepantsminda
Dachi Inn Genel
Dachi Inn Öne Çıkan Resim
Dachi Inn Oda Manzaraları
Dachi Inn Oda Düzeni
Dachi Inn Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
Dachi Inn
Kostava Street 64 , Stepantsminda

Dachi Inn misafirlere Kazbegi bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Stephantsminda Tarih Müzesi ve Kuro Dağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Gergeti Baba Oğul Kutsal Ruh Kilisesi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Gudauri Rekreasyon Alanı ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için minibar olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x