Room Mate Pau

Barselona Kent Merkezi, Barselona
Room Mate Pau Genel
Room Mate Pau Genel
Room Mate Pau Öne Çıkan Resim
Room Mate Pau Dış Mekan
Room Mate Pau Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Room Mate Pau
Carrer de Fontanella, 7 Barselona Kent Merkezi, Barselona

Room Mate Pau size Barselona merkezinde, Placa de Catalunya yakınında ve La Rambla ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Sagrada Familia ile 1,9 mi (3 km) ve Passeig de Gracia ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

66 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit (Atico Suite with Jacuzzi)
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x