Room Mate Filippo

Roma Tarihi Merkezi, Rome
Room Mate Filippo Genel
Room Mate Filippo Genel
Room Mate Filippo Genel
Room Mate Filippo Öne Çıkan Resim
Room Mate Filippo Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Room Mate Filippo
Via Purificazione, 32 Roma Tarihi Merkezi, Rome

Room Mate Filippo misafirlere Roma merkezinde, İspanyol Basamakları ve Trevi Çeşmesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza di Spagna ile 0,4 mi (0,6 km) ve Villa Borghese ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Room Mate Filippo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve canlı bitki duvarı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x