Rooibos Retreat

Richards Bay
Rooibos Retreat İç Mekan
Rooibos Retreat İç Mekan
Rooibos Retreat İç Mekan
Rooibos Retreat Yerinde Yemek
Rooibos Retreat Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Rooibos Retreat
18 Rooibosrand , Richards Bay

Rooibos Retreat misafirlere Richards Bay bölgesinde, havaalanı yakınında ve Boardwalk Mall Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Alkandstrand Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Richards Bay Park ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x