Gecko Inn Guest House

Richards Bay
Gecko Inn Guest House Genel
Gecko Inn Guest House Genel
Gecko Inn Guest House Genel
Gecko Inn Guest House Öne Çıkan Resim
Gecko Inn Guest House Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Gecko Inn Guest House
48 Bottlebrush Bend Veldenvlei , Richards Bay

Gecko Inn Guest House misafirlere Richards Bay bölgesinde, plaj yakınında ve Boardwalk Mall Alışveriş Merkezi ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Enseleni Doğa Koruma Alanı ile 6 mi (9,7 km) ve Alkandstrand Plajı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Room
Room
Luxury Self-Catering
Room
Luxury Sıra Ev
Room
Comfort Ev
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x