Rooftop Apart Hotel

Yerevan
Rooftop Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Rooftop Apart Hotel Dış Mekan
Rooftop Apart Hotel Oda Manzaraları
Rooftop Apart Hotel Oda Manzaraları
Rooftop Apart Hotel Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Rooftop Apart Hotel
107 Buzand St , Yerevan

Rooftop Apart Hotel misafirlere Yerevan merkezinde, Vernissage Market ve Norarar Pordzarakan Arvesti Kentovon yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 0,9 mi (1,4 km) ve Erivan Sirki ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 50 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x