Romance Hotel Bangna

Orta Tayland, Prawet
Romance Hotel Bangna Öne Çıkan Resim
Romance Hotel Bangna Dış Mekan
Romance Hotel Bangna Dış Mekan
Romance Hotel Bangna Dış Mekan
Romance Hotel Bangna İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Romance Hotel Bangna
19 Soi Apiwat, Srinakarin Rd. Nongbon, Pravate Orta Tayland, Prawet

Bangkok (Prawet) bölgesindeki Romance Hotel Bangna misafirlere Paradise Park ve Suan Luang Rama IX Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 10,4 mi (16,8 km) ve Lumphini Parkı ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Studio
Studio Connecting Room
Room
Stüdyo
Room
Studio Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x