Roma Termini Inn

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Roma Termini Inn Öne Çıkan Resim
Roma Termini Inn Dış Mekan
Roma Termini Inn Dış Mekan
Roma Termini Inn İç Mekan
Roma Termini Inn İç Mekan
Image More +72 fotoğraf
Roma Termini Inn
Via Vicenza, 20, Int. 8, 4th Floor Roma Tarihi Merkezi, Roma

Roma Termini Inn misafirlere Roma merkezinde, Roma Forumu ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kolezyum ile 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon İspanyol Basamakları ile 2,2 mi (3,6 km) ve Trevi Çeşmesi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x