Roma Central Guest House

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Roma Central Guest House Öne Çıkan Resim
Roma Central Guest House Dış Mekan
Roma Central Guest House Dış Mekan
Roma Central Guest House Dış Mekan
Roma Central Guest House Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Roma Central Guest House
Via Genova, 24 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Roma Central Guest House konaklamanızda, Roma merkezinde, Palazzo delle Esposizioni Sergi Sarayı ve Müzesi yakınında ve Teatro Nazionale - Sala Milloss ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Teatro dell'Opera di Roma ile 0,4 km (0,3 mil) ve Teatro Eliseo ile 0,6 km (0,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda, Balkon
Family
Family Süit, Mutfak
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x