Rok Plaza - Only Adults

Güney Tenerife, Alcala
Rok Plaza - Only Adults Genel
Rok Plaza - Only Adults Genel
Rok Plaza - Only Adults Genel
Rok Plaza - Only Adults Genel
Rok Plaza - Only Adults Genel
Image More +41 fotoğraf
Rok Plaza - Only Adults
Blasco Ibañez, 12 Alcala Güney Tenerife, Alcala

Rok Plaza - Only Adults konaklamanızda Guia de Isora merkezinde, Arena Plajı ve Alcala Plajı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Abama Golf Sahası ile 6,2 km ve Ocean Explorer ile 6,9 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu Barok stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Panoramic
Panoramic Villa, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Grand
Grand Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x