Landmar Playa La Arena

Güney Tenerife, Puerto de Santiago
Landmar Playa La Arena Genel
Landmar Playa La Arena Genel
Landmar Playa La Arena Genel
Landmar Playa La Arena Genel
Landmar Playa La Arena Genel
Image More +79 fotoğraf
Landmar Playa La Arena
Lajial 4 Puerto de Santiago Güney Tenerife, Puerto de Santiago

Landmar Playa La Arena konaklamanızda Santiago del Teide bölgesinde, Los Gigantes Marina ile 2,9 km (1,8 mi) ve Los Gigantes Plajı ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Teide Ulusal Parkı ile 46,6 km (28,9 mi) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu resort otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 432 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve su kaydırağı mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Santiago del Teide bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 5791 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Platinum
Platinum | Solo Adultos +16
Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Platinum
Platinum | Solo Adultos +16
Suite
Suite Platinum | Solo Adultos +16

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x