Rohoney Boutique Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Galle
Rohoney Boutique Villa Öne Çıkan Resim
Rohoney Boutique Villa Dış Mekan
Rohoney Boutique Villa Dış Mekan
Rohoney Boutique Villa Dış Mekan
Rohoney Boutique Villa Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Rohoney Boutique Villa
429 Dangedara Road Güney Sri Lanka Sahili, Galle

Galle bölgesindeki Rohoney Boutique Villa konaklamanızda Sahana Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Eski Hollanda Hastanesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Unawatuna Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve St. Aloysius College ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x