Roha Hotel

Lalibela
Roha Hotel Genel
Roha Hotel Genel
Roha Hotel Genel
Roha Hotel Öne Çıkan Resim
Roha Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Roha Hotel
Geterge St. P.O.BOX 36 , Lalibela

Roha Hotel misafirlere Lalibela bölgesinde, tarihi bölgede, Lalibela World Cultural Centre ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Bet Abba Libanos ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bet Gabriel-Rufael ile 0,7 mi (1,1 km) ve Bete Giyorgis ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 64 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Lalibela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 112 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x