Lal Hotel and Spa

Lalibela
Lal Hotel and Spa Genel
Lal Hotel and Spa Genel
Lal Hotel and Spa Öne Çıkan Resim
Lal Hotel and Spa Dış Mekan
Lal Hotel and Spa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Lal Hotel and Spa
Geterge Street, Kebelle 02 , Lalibela

Lalibela bölgesindeki Lal Hotel and Spa konaklamanızda, Lalibela World Cultural Centre ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Bet Abba Libanos ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bet Gabriel-Rufael ile 0,4 mi (0,6 km) ve Bete Giyorgis ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

66 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Kır Evi, Dağ Manzaralı
Room
Standard Kır Evi, Dağ Manzaralı
Room
Basic Bungalov, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x