Rogas Home

Tiflis
Rogas Home Genel
Rogas Home Öne Çıkan Resim
Rogas Home Dış Mekan
Rogas Home Dış Mekan
Rogas Home Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Rogas Home
35 Arnold Chikobava Street , Tiflis

Rogas Home misafirlere Tiflis merkezinde, Dry Bridge Pazarı ve Toplumsal Hizmet Binası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,5 mi (2,4 km) ve 9 Nisan Parkı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

12 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği mevcuttur. Bu otelde misafirlere piknik alanı, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x