Roca Azul

Jocotepec
Roca Azul Genel
Roca Azul Genel
Roca Azul Genel
Roca Azul Genel
Roca Azul Genel
Image More +100 fotoğraf
Roca Azul
Km 53 Carretera Guadalajara Morelia , Jocotepec

Roca Azul konaklamanızda Jocotepec bölgesinde, Chapala Gölü ile 0,5 km (0,3 mi) ve Monte Coxala Spa Merkezi ile 14 km (8,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Plaza del Sol ve Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ile aynı bölgededir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 10.30 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz kaplıca ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve kütüphane vardır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Basic
Basic Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Kulübe
Room
Economy Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x