Road Lodge Johannesburg Airport

Highveld Ridge, Germiston
Road Lodge Johannesburg Airport Öne Çıkan Resim
Road Lodge Johannesburg Airport Dış Mekan
Road Lodge Johannesburg Airport Dış Mekan
Road Lodge Johannesburg Airport Dış Mekan
Road Lodge Johannesburg Airport Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Road Lodge Johannesburg Airport
Kruin Street, off Herman Road, Harmelia Ext 2 Highveld Ridge, Germiston

Germiston bölgesindeki Road Lodge Johannesburg Airport misafirlere International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Bedford Centre Alışveriş Merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lakeside Mall ile 19,2 km (11,9 mil) ve Sandton Kongre Merkezi ile 27,4 km (17,1 mil) mesafede.

Reon’s Pub & Grill, Road Lodge Johannesburg Airport misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 5.00 ve 9.00, hafta sonu 5.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

92 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x