Breena BnB Guest House

Highveld Ridge, Edenvale
Breena BnB Guest House Öne Çıkan Resim
Breena BnB Guest House Kahvaltı
Breena BnB Guest House Yatak Takımları
Breena BnB Guest House Oda Manzaraları
Breena BnB Guest House Dış Mekanlar
Image More +7 fotoğraf
Breena BnB Guest House
29 Breena Street Highveld Ridge, Edenvale

Breena BnB Guest House konaklamanızda Edenvale bölgesinde, Emperors Palace Casino ile 10,2 km (6,4 mi) ve Eastgate Alışveriş Merkezi ile 12,3 km (7,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon East Rand Alışveriş Merkezi ile 14,2 km (8,8 mil) ve Sandton Kongre Merkezi ile 21 km (13,1 mil) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 13.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Room 8: Lapa Backpackers style (6 pax)
Room
Room 1: G/h Business Room
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
International / Couples Room
Room
Room 4 Business Exec
Room
Room 5 Business Exec
Room
Room 6 Business Exec
Room
Room 7: Honeymoon Suite/ Playroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x