Road Lodge East London

Selborne
Road Lodge East London Genel
Road Lodge East London Öne Çıkan Resim
Road Lodge East London Dış Mekan
Road Lodge East London Dış Mekan
Road Lodge East London İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Road Lodge East London
Corner Union Avenue and Cheltenham Road , Selborne

Road Lodge East London konaklamanızda East London bölgesinde, iş merkezinde, East London Museum ve Ann Bryant Art Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel The Cenotaph ile 1,9 km (1,2 mil) ve East London Jan Smuts Stadyumu ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x