Palm Tree Manor

Selborne
Palm Tree Manor Genel
Palm Tree Manor Genel
Palm Tree Manor Genel
Palm Tree Manor Genel
Palm Tree Manor Genel
Image More +35 fotoğraf
Palm Tree Manor
17 Botha Road Selborne , Selborne

East London bölgesindeki Palm Tree Manor konaklamanızda, East London Museum ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Ann Bryant Art Gallery ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon The Cenotaph ile 1,1 mi (1,7 km) ve East London Jan Smuts Stadyumu ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Palm Tree Manor misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Kır
Kır Evi, Mutfak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x