Riverside Plum Garden Homestay

Orta Vietnam, Hoi An
Riverside Plum Garden Homestay Öne Çıkan Resim
Riverside Plum Garden Homestay Dış Mekan
Riverside Plum Garden Homestay İç Mekan
Riverside Plum Garden Homestay Yerinde Yemek
Riverside Plum Garden Homestay Oda Manzaraları
Image More +22 fotoğraf
Riverside Plum Garden Homestay
Nguyen Phuc Tan Street Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Riverside Plum Garden Homestay konaklamanızda, Hoi An Nehir Kıyısı ve Thu Bon River yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x