Riverside Camp

Atsinanana, Ambodimanga
Riverside Camp Öne Çıkan Resim
Riverside Camp Dış Mekan
Riverside Camp Banyo Tipleri
Riverside Camp Oda
Riverside Camp Oda
Image More +1 fotoğraf
Riverside Camp
R.N. 5 - 22 km Nord de Toamasina Ambodiatafana Atsinanana, Ambodimanga

Ambodimanga bölgesindeki Riverside Camp konaklamanızda, Toamasina Municipal Stadı ile 17,4 mi (28,1 km) ve Place de la Colonne ile 19,2 mi (30,9 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Toamasina Limanı ile 19,3 mi (31,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x