Kanto Cruise

Atsinanana, Ambodimanga
Kanto Cruise Genel
Kanto Cruise Öne Çıkan Resim
Kanto Cruise Dış Mekan
Kanto Cruise Dış Mekan
Kanto Cruise Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Kanto Cruise
Pk 22 Route Nationale 5 Ambodiatafana Atsinanana, Ambodimanga

Ambodimanga bölgesindeki Kanto Cruise konaklamanızda, Toamasina Municipal Stadı ile 17,2 mi (27,6 km) ve Place de la Colonne ile 18,9 mi (30,4 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Toamasina Limanı ile 19 mi (30,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ambodimanga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Panoramic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Park Manzaralı
Room
Family Oda, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x