Riverbend Chalets Self Catering

Drakensberg Gardens (Drakensberg Bahçeleri)
Riverbend Chalets Self Catering Genel
Riverbend Chalets Self Catering Genel
Riverbend Chalets Self Catering Genel
Riverbend Chalets Self Catering Genel
Riverbend Chalets Self Catering Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Riverbend Chalets Self Catering
Drakensberg Gardens Road , Drakensberg Gardens (Drakensberg Bahçeleri)

Drakensberg Gardens bölgesindeki Riverbend Chalets Self Catering konaklamanızda, Drakensberg Dağları ve uKhahlamba-Drakensberg Parkı yakınında konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Mkhomazi Wilderness area ile 0,1 mi (0,1 km) ve Maloti-Drakensberg Park ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Riverbed, Riverbend Chalets Self Catering misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x