Fairways Self Catering

Drakensberg Gardens (Drakensberg Bahçeleri)
Fairways Self Catering Genel
Fairways Self Catering Genel
Fairways Self Catering Genel
Fairways Self Catering Genel
Fairways Self Catering Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Fairways Self Catering
Drakensberg Gardens Road , Drakensberg Gardens (Drakensberg Bahçeleri)

Drakensberg Gardens bölgesindeki Fairways Self Catering konaklamanızda, Drakensberg Dağları ve uKhahlamba-Drakensberg Parkı yakınında konaklayacaksınız. Bu golf dostu apart daire Mkhomazi Wilderness area ile 0,1 mi (0,1 km) ve Maloti-Drakensberg Park ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Fairway ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi de yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon, DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Dağ Evi
Standard
Standard Dağ Evi
Room
Family Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x