River Side Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Galle
River Side Villa Öne Çıkan Resim
River Side Villa Dış Mekan
River Side Villa Dış Mekan
River Side Villa İç Mekan
River Side Villa İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
River Side Villa
44/a Bope Cross Road, Heenpandala Galle, Sri Lanka Güney Sri Lanka Sahili, Galle

River Side Villa misafirlere Galle bölgesinde, plaj yakınında, Mahamodara Plajı ve St. Aloysius College 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Unawatuna Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Galle International Kriket Stadı ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x