River Run Townhomes by Keystone Resort

Kuzeybatı Colorado, Keystone
River Run Townhomes by Keystone Resort Öne Çıkan Resim
River Run Townhomes by Keystone Resort Dış Mekan
River Run Townhomes by Keystone Resort İç Mekan
River Run Townhomes by Keystone Resort Golf
River Run Townhomes by Keystone Resort Oda Manzaraları
Image More +17 fotoğraf
River Run Townhomes by Keystone Resort
Erikson Loop Kuzeybatı Colorado, Keystone

River Run Townhomes by Keystone Resort misafirlere Keystone (House Dağı) bölgesinde, Keystone Kayak Merkezi ve River Run Gondola Teleferiği ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Breckenridge Kayak Merk. ile 15,4 mi (24,8 km) ve Arapahoe Basin Kayak Merkezi ile 5 mi (8 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Açık tenis kortları gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Sıra Ev, Birden Çok Yatak
Room
Premier Sıra Ev, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x