River Dolphin Hotel

Doğu Kamboçya, Kratie
River Dolphin Hotel Genel
River Dolphin Hotel Genel
River Dolphin Hotel Öne Çıkan Resim
River Dolphin Hotel Dış Mekan
River Dolphin Hotel İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
River Dolphin Hotel
Sangkat Orrussey, Kratie Doğu Kamboçya, Kratie

Kratie bölgesindeki River Dolphin Hotel konaklamanızda, Kültür ve Güzel Sanatlar Bakanlığı ve Tranong Chhnang Barajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mekong ile 1,2 mi (1,9 km) ve Pagoda Pach Char ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 2 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Large 2)
Economy
Economy Oda (Economy 3)
Oda
Oda (Large 4)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Large 1)
Room
Oda (Large 3)
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x