Le Relais de Chhlong

Doğu Kamboçya, Chhlong
Le Relais de Chhlong Genel
Le Relais de Chhlong Genel
Le Relais de Chhlong Öne Çıkan Resim
Le Relais de Chhlong Dış Mekan
Le Relais de Chhlong Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Le Relais de Chhlong
Road 308 Doğu Kamboçya, Chhlong

Le Relais de Chhlong konaklamanızda Chhlong bölgesinde, Pagoda Pach Char ile 32,1 km (20 mi) ve Tranong Chhnang Barajı ile 34,4 km (21,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Wat Roka Kandal ile 35,6 km (22,1 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için La Terrasse ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x