Rive Gauche

Anjou, Saumur
Rive Gauche Genel
Rive Gauche Genel
Rive Gauche Genel
Rive Gauche Öne Çıkan Resim
Rive Gauche Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Rive Gauche
1 Place Kleber Anjou, Saumur

Rive Gauche misafirlere Saumur merkezinde, Loire Vadisi ve Loire-Anjou-Touraine Regional Natural Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maison de Vin ile 0,1 mi (0,2 km) ve Şövalye Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Yemek servisi için Rive Gauche ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Saumur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Nehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x