Hôtel Saint-Pierre

Anjou, Saumur
Hôtel Saint-Pierre Genel
Hôtel Saint-Pierre Genel
Hôtel Saint-Pierre Genel
Hôtel Saint-Pierre Genel
Hôtel Saint-Pierre Genel
Image More +48 fotoğraf
Hôtel Saint-Pierre
8 Rue Haute Saint-pierre Anjou, Saumur

Hôtel Saint-Pierre misafirlere Saumur merkezinde, Loire Vadisi ve Loire-Anjou-Touraine Regional Natural Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Maison de Vin ile 0,4 mi (0,7 km) ve Şövalye Müzesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Elegance)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Twin Elegance)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Twin)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Junior
Junior Süit
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x