Ritz Boutique Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Ritz Boutique Hotel Genel
Ritz Boutique Hotel Genel
Ritz Boutique Hotel Genel
Ritz Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Ritz Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Ritz Boutique Hotel
23 Au Trieu, Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Ritz Boutique Hotel misafirlere Hanoi merkezinde, Hoan Kiem Gölü ve Red Moon Gallery ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,6 mi (0,9 km) ve St. Joseph Katedrali ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Honeymoon Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Day Use, 3-4 hours)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x