Church Legend Hotel Hanoi

Kuzey Vietnam, Hanoi
Church Legend Hotel Hanoi Genel
Church Legend Hotel Hanoi Öne Çıkan Resim
Church Legend Hotel Hanoi Dış Mekan
Church Legend Hotel Hanoi İç Mekan
Church Legend Hotel Hanoi İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Church Legend Hotel Hanoi
46 Au Trieu Hoan Kiem District Kuzey Vietnam, Hanoi

Church Legend Hotel Hanoi misafirlere Hanoi (Eski Kent) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Red Moon Gallery ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,6 mi (0,9 km) ve St. Joseph Katedrali ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (with Church View)
Family
Family Oda (with Church View)
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x